колеги здравеите.карам алфа 145тд от година и половина без проблем като изключим текущите смени и счупен картер в следствие на удар от изхвръкнала джанта на камион.смених картера и всичко бе ок но миналата седмица ми се появиха некакви капки масло под колата които не са от картера.има ли някои идия от какво може да е или пак каде да ида за да я проверят
Известие
Collapse
No announcement yet.
масло
Collapse
X
-
Re: масло
Първоначално публикувано от bojidarколеги здравеите.карам алфа 145тд от година и половина без проблем като изключим текущите смени и счупен картер в следствие на удар от изхвръкнала джанта на камион.смених картера и всичко бе ок но миналата седмица ми се появиха некакви капки масло под колата които не са от картера.има ли някои идия от какво може да е или пак каде да ида за да я проверят))))
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
-
Първоначално публикувано от търтейкостофф
ти да не си говориш с баба ванга? :P0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от търтейкостофф
ти да не си говориш с баба ванга? :P
Не "баба Ванга" - "Бобо Ванга"
Сори ама ми стана смешно2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
яз затва се излензих така, щото тва си е на Бобо Ванга реплика
квото тече между скоростите и моторо - ете тва е отогвора
верно неверно незнам, ама Бобо така казва, викам чай го заместа
п.с. Боби може да се обадиш някъде за дебитомери вместо мен'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoяз затва се излензих така, щото тва си е на Бобо Ванга реплика
квото тече между скоростите и моторо - ете тва е отогвора
верно неверно незнам, ама Бобо така казва, викам чай го заместа
п.с. Боби може да се обадиш някъде за дебитомери вместо мен
Ся ако се стича по отгоре е друга бира.
Абе ся като се замисля преди да се опише точно от къде тече трудно да се познае щот може и от маслената помпа ми се струва.
Comment
-
незнам за кво вика така, но знам че като го каже 10 пъти, аз на 11тия ше го повтора
както са ми 90% от постовете в тех. разделите'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
-
Ако протече от маслената помпа направо
А и маслената помпа е откъм ремъците не откъм скоростите трее се има предвид
А ако е хидравлично масло трее си мноо тъп да не го разпознаеш все пак е бистро и обикновенно много червено0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Може и от датчика на маслото да е
Може и от масления датчик да е щом си чупил картер. Наи добре иди да ти измият двигатела направи едно кръгче с повечко газ и то ще си покаже от къде е. Другото си е налучкване.Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Fiat Coupe 2.0 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboАко протече от маслената помпа направо
А ако е хидравлично масло трее си мноо тъп да не го разпознаеш все пак е бистро и обикновенно много червено
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboАко протече от маслената помпа направо
А ако е хидравлично масло трее си мноо тъп да не го разпознаеш все пак е бистро и обикновенно много червеноFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
масло
здравеите колеги маслото е на 3 капки на различни места отпред и като че ли отнякаде олива може да е от гарнитурата на картера но не мога да разбера на сто проценталма.лената помпа я смених заедно с картера защото не ми даваше хубаво наляганелправиха я в италсервиз.мих двигателя и маи ми прилича че е от некакав маркуч под подгреващите свещи които влизав блока но не сам сигурен
Comment
Comment